Veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet bij?  
Neem dan gerust contact met ons op. 

We staan je graag te woord.

“Het werken als
professional in de sport,
de toekomst is!”

Een sportprofessionals is zoals het woord al zegt iemand die professioneel in de sport bezig is. De sport/het bewegen is vaak een ondergeschoven kindje, echter is het een uniek en fantastisch middel om in te zetten. Sport stelt mensen in staat ‘’hun beste zelf’’ te worden, denk hierbij aan sociaal-emotionele ontwikkeling, afvallen of het verkrijgen van sociale contacten. Al deze geweldige effecten kunnen en worden alleen optimaal benut door iemand

die dit op een professionele wijze benaderd, oftewel een Sportprofessional.

Bij ons kun je aan de slag gaan als sportcoach op een BSO, als gymleraar in het basisonderwijs, als buurtsportcoach of aan de slag binnen de kinderopvang. Als sportprofessional ben je verantwoordelijk voor het aanbieden van de sportlessen aan kinderen t/m 12 jaar.

Maak een account aan op onze registratiepagina. Vervolgens ontvang je een automatische login om gebruik te maken van ons administratiesysteem SIS. Binnen SIS kan jij je projecten naar voorkeur kiezen die beschikbaar zijn in jouw regio. Maak je profiel volledig, schrijf je in voor een project en wij zullen contact met je opnemen om de voorwaarden te bespreken.

 

Allereerst ben je zelf eigen baas over je carrière. Jij bepaalt op welke dagen en tijdstippen je wilt werken. Zo kan je zonder druk en verplichtingen iets kiezen wat bij je past. Ons uurtarief is bovengemiddeld marktconform en iedereen start op €25,- excl. btw (netto). Daar zit groeipotentie in. Heb jij interesse om je te ontwikkelen in een ander werkgebied binnen Sportprofessional? Wij helpen jou daarmee! 

Wij hebben een gouden regel: wanneer je een project kiest dan is de intentie dat je het project afmaakt. Kies daarom secuur welke projecten je echt wilt. Niets is vervelender voor de kinderen om te zitten zonder coach. Er zijn echter een aantal uitzonderingen, kom hiervoor met ons in contact.