Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier niet bij?  
Neem dan gerust contact met ons op. 

We staan u graag te woord.

“Wij staan
altijd voor u
klaar!”

Maak een account aan in SIS, ons administratiesysteem. Vanuit daar dien je een verzoek in voor een Sportprofessional. Wanneer er een geschikte kandidaat zich aanmeld voor jouw verzoek, ontvang je een update. Je kunt dan zijn/haar profiel inzien. Vanuit daar volgt er een kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is. Is er een match? Dan accordeer je het project. De sportprofessional kan dan bij jou starten en aan het eind van de maand ontvang je de factuur.

Wij bieden de garantie dat onze sportprofessionals zich actief inzetten om beweegactiviteiten aan te bieden aan jouw vestiging. Alle sportprofessionals zijn bevoegd voor de werkzaamheden die jij bieden. Daarnaast beschikken ze over een geldige VOG en maken ze indien nodig een koppeling in het personenregister. Wij verwachten van onze sportprofessionals dat ze pro-actief zijn, meedenkend en zich inzetten voor een duurzame samenwerking.

Uit ervaring kunnen wij vertellen dat de meeste matches worden gemaakt bij projecten van ongeveer +/- 25 uur in de week, voor een periode van minimaal 6 maanden.
Een sportprofessional mag ingezet worden op meerdere locaties maar wij raden aan om het te beperken tot 2 locaties. Omdat wij inzetten op basis van duurzaamheid en graag willen dat onze sportprofessional het gezicht wordt van jullie organisatie, is het van belang om zo veel mogelijk per locatie een sportprofessional te gebruiken. Om de financiële afhandeling zo netjes mogelijk te houden moet er een verzoek worden ingediend in SIS door de tweede vestiging. Zo ontvang je per vestiging een factuur

Dien bij onze helpdesk je verzoek in en wij nemen contact met je op. Zo gaan we je helpen met het vinden van een geschikte sportprofessional.