Samenwerken met Sportprofessional.nl

Sportprofessional.nl is zeer verheugd dat steeds meer organisaties de waarde van deze aandachtsgebieden erkennen en omarmen. Onze missie is om ”de kracht van sport” nog breder en beter te benutten.

Wat is een sportprofessional?

Sportprofessional.nl is een snel groeiende organisatie met meer dan 160 actieve ondernemende professionals, die zich bewust hebben verenigd binnen de organisatie om samen te werken aan een beter beweegklimaat. Sportprofessional.nl kenmerkt zich door zijn coöperatieve en ideologisch manier van werken. De freelance professionals zetten hun expertise in om, meer en beter bewegen, vitaliteit en gezondheid, gezonde leefstijl en sociaal-emotionele ontwikkeling te introduceren en te optimaliseren binnen een zo breed mogelijk werkveld.

Heeft u interesse in een sportprofessional van ons, of heeft u extra informatie nodig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

SIS

Sportprofessional.nl werkt met het zelf ontwikkelde SIS systeem (Sportprofessional informatie systeem) Dit stelt ons in staat om binnen de sport- en bewegingssector enorme professionalisering door te voeren. Geen andere vergelijkbare organisatie beschikt over de tools om klanten inzicht te geven in de voortgang en inhoud van de projecten.

Kostenbesparend

Het in dienst nemen van vast personeel brengt verschillende risico’s en kostenposten met zich mee, vooral in branches waar personeelstekorten zijn. Sportprofessional.nl werkt met eerlijke tarieven en vaste afspraken, zo weet uw organisatie tot achter de komma waar het aan toe is.

Bewezen effectief

Sportprofessional.nl werkt samen met de erkende Stichting Sportkanjers met als doel de sociaal-emotionele ontwikkeling te stimuleren. Voor u als klant bent u verzekerd van bewezen kwaliteit.

Flexibel

Wij geloven erin dat elke klus maatwerk is. Bij ons geen vaste looptijden en afnameplichten. Wij brengen alleen in rekening waarvoor gewerkt is, de effectieve werktijd!

Gediplomeerd

Binnen onze organisatie gelden de strengste regels omtrent het documentenbeheer. Ons informatiesysteem (SIS) stelt ons in staat om een constante screening te hebben op zaken zoals diploma’s, VOG en andere belangrijke documenten.

Experts

Sportprofessional.nl is de expert op het gebied van sport en bewegen. Onze professionals zorgen voor een kwaliteit impuls en dragen het interventie keurmerk Sportkanjers. Wij staan voor Expertief: expert, sportief en effectief!

Wat vinden klanten